Fleksibilen delavni čas

V današnji digitalni dobi zaposlenim ponujamo prilagodljiv delavni čas, vključno z možnostjo dela od doma.

ŽIVLJENJSKI CIKEL

Za razliko od velikih korporacij se zavedamo, da so naši zaposleni bolj podobni družinskim članom, ki gredo pri nas skozi različna življenjska obdobja. Želimo biti vaš partner pri vseh teh življenjskih fazah in ponuditi ujemanje delujočih modelov.

Zanimivi projekti

Smo ponudnik številnim korporacijam v Nemčiji in podpiramo zanimive stranke pri načrtovanju in izvajanju inovativnih projektov.

S poudarkom

Vemo, da naš kapital in naš uspeh kot svetovalno podjetje nosijo izključno ljudje, ki delajo za nas. Posamezni zaposleni so naša prioriteta in velik pomen pripisujemo njihovemu osebnemu razvoju.

Vodilna tehnologija

Stalno vlagamo v izobraževanje in usposabljanje ter se ukvarjamo z novimi tehnologijami v zelo zgodnji fazi. Zato smo eden od tehnoloških voditeljev v naši panogi in svoje znanje redno objavljamo v trgovskem tisku.

ŽIVLJENje po delu

Nismo ekipa le v službi, ampak tudi zunaj nje. Aktivno spodbujamo kohezijo zaposlenih z organizacijo in udeleževanje prireditev in praznovanj.

Bi postali član družine RealCore?

Več informacij je na voljo na našem lastnem zaposlitvenem portalu RealCore. Tu boste našli informacije o prostih delovnih mestih ter programih usposabljanja, ponudbah za pripravništvo, položajih pripravnikov in programu dvojne stopnje, ki ga ponujamo (stran je v nemškem jeziku).

Pojdite na zaposlitveni portal RealCore

Search