RealPrepare po korakih

1. korak - postavljanje / začetni položaj

Tukaj razpravljamo z vami o srednjeročnih strateških ciljih podjetja, trenutnih "bolečinskih točkah" in drugih okvirnih pogojih preoblikovanja, kot na primer o stanju dokumentacije vašega poslovnega procesa.

3. korak - preverjanje pripravljenosti S / 4HANA

V tem tehničnem delu naše ponudbe storitev S / 4HANA izvajamo S / 4HANA pripravljenost in preverjanje kode po meri na vašem SAP ECC sistemu. Ti pregledi zagotavljajo dragocene informacije o potrebah po prilagoditvi in nezdružljivih izdajah programske opreme v okolju vaših aplikacij.

2. korak - S / 4HANA delavnica odkrivanja

Ta 4-urna delavnica vam bo dala vpogled v S / 4HANA. Kaj je novega / drugačnega? Katere so funkcionalne spremembe? Kako izgleda nov uporabniški vmesnik? Kako pridobiti S / 4HANA?

4. korak - delavnica načrta

V tej delavnici s polnim delovnim časom sodelujemo z vami, da bi razvili prvi osnutek vašega individualnega načrta preoblikovanja v skladu z S / 4HANA. Pri tem imajo osrednjo vlogo vprašanja, kot so stopnja želene inovativnosti v poslovnih procesih, "greenfield" / "brownfield" in ugotovitve preverjanja pripravljenosti.
Cena ponudbe storitve S / 4HANA: 14.900 EUR (vključno z dodatnimi stroški). Ob naročilu projekta S / 4HANA (nova izvedba ali preusmeritev) je potrebno nakazati 5000 evrov. Če vas zanima naša ponudba, tukaj pustite svoje ime in svoj e-poštni naslov. V kratkem vas bomo kontaktirali!

Priprava sistemske pokrajine in aktiviranje tako imenovanega EPB (evidentiranje postopkov beleženja) je izbrani delovni paket, ki ga lahko prejmete. Po potrebi prevzamemo nalogo (z doplačilom 5000 EUR).
Bi radi vedeli več? Registrirajte se spodaj in poslali vam bomo dodatne informacije:

Search