MANAGEMENT IN SVETOVANJE

Strateško svetovanje, organizacijsko svetovanje, priprava ponudb.

Naši svetovalci se veselijo pogovora z vami.

PROCESS-MINING

Procesno rudarjenje vam omogoča vizualizacijo in optimizacijo dejanskih procesov v realnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali o možnostih te vznemirljive tehnologije.

Arhitekturno svetovanje

Aplikacije v oblaku in v lokalni uporabi ne omogočajo le izvajanja novih poslovnih procesov, temveč tudi optimizacijo stroškov. Svetujemo vam glede vaše arhitekturne strategije.

SAP razvoj

Smo vaš partner, ko gre za najsodobnejše širitve vaše SAP platforme. Naj bo to v SAP Classic na ravni aplikacije, v bazi podatkov HANA, v oblaku - ali vse skupaj.

SAP integracija

Smo strokovnjaki za integracijo SAP na nemško govorečem trgu. Vaše sisteme vključimo bodisi v OnPremise, v oblak ali kar oboje skupaj.

SAP infrastruktura

Težave pri delu? Napačna velikost? Nestabilni SAP sistemi? Z RealCore strokovnjaki so te težave preteklost. Optimiziramo vaše delovno okolje in vam svetujemo na mestu.

SAP Omnichannel

Želite nagovoriti svoje stranke po različnih kanalih? Z našimi usposobljenimi RealCore svetovalci lahko spletno trgovino povežete s svojo prodajalno in ostalimi prodajnimi kanali.

SAP maloprodaja

RealCore je partner v nemško govorečih državah, ko gre za izvajanje in optimizacijo vaših trgovinskih procesov. Naj bo to prodaja S/4 ali IS-Retail, tukaj smo doma.

SAP Finance

Za vaše podjetje najdemo prilagojeno in optimalno rešitev na področju financ in računovodstva. RealCore strokovnjaki so visoko strokovno usposobljeni z leti izkušenj.

SAP AMS storitve

Ste kdaj odprli elektronsko pošto in niste prejeli odgovorov? Vaša podporana oseba ne razume vaše težave? Pri nas prejmete stalno kompetentno podporo - ker govorimo vaš jezik. 

Microsoft

Naj bo to O365, SharePoint, portali ali .NET aplikacije: obvladamo postavitev digitalnega delovnega mesta, ki temelji na Microsoftu. Želimo vam pokazati primere inovativnih rešitev Sharepoint.

Spletni razvoj

V časih Facebooka, Googla in Amazona je pomembno obvladati in uporabljati nenehno spreminjajoče se spletne tehnologije. Mi vam pri tem pomagamo. Pogovorite se z nami!

Upravljanje pogojev

Optimalna kombinacija SAP standarda SAP-CCM (upravljanje pogodbenih pogojev) ter naših strokovnih dodatkov zagotavlja učinkovito uresničevanje vaših pogojev!

Varnost & zasebnost

So uredba o varstvu podatkov, digitalna forenzika, upravljanje informacijske varnosti in digitalna nepremičnina za vas tujke? To ni najboljše. Pogovorite se z nami, preden postane neprijetno.

Naš portfelj

Kot pravi že naš slogan, RealCore pomeni tehnološko usposobljenost v kombinaciji s strokovnim znanjem. Smo vaš partner pri izvajanju zapletenih projektov. Nenehno širimo svoje znanje in vlagamo v raziskave in razvoj. Portfelj na tej domači strani je le izsek naših kompetenc. Pogovorite se z nami!

Vprašajte nas

Search