RealTransform® - pameten način preobrazbe!

Izkušeni svetovalci in vodje projektov zagotavljajo, da se projekt preoblikovanja zaključi v predvidenem času ter proračunu.

Preoblikovanje poteka po kupčevem modelu poslovnega procesa.

Zgodnje prototipsko kartiranje poslovnih procesov zagotavlja, da je mogoče zahteve strank čim prej potrditi.

Kadar je le-to mogoče in ustrezno, se pri preoblikovanju uporabljajo najboljše SAP prakse.

Image
Uporaba SAP Solution Managerja kot orodja za celoten življenjski cikel projekta transformacije - od modela procesa do upravljanja aplikacij.

Vzpostavitev upravljanja sprememb čim prej, da se pripravi in aktivno usmerja postopek sprememb.

Preizkušen koncept ključnega uporabnika zagotavlja stik ter prenos znanja iz oddelkov.

Jasno opredeljen in strukturiran načrt transformacije zagotavlja, da projekt poteka čim bolj gladko.
01

Komercialno izkušena ekipa

Naša svetovalna ekipa že vrsto let sodeluje pri implementaciji SAP rešitev za maloprodajo. Zato poznamo trgovinske procese, in podprli smo SAP kot del strateškega razvojnega projekta pri oblikovanju pomembnih funkcionalnosti v SAP maloprodaji.
02

Ni preobrazbe brez poslovnih procesov!

Cilj transformacije ni uvesti rešitev SAP X ali Y. Ali ne gre za to, da bi lahko izvajali inovativne poslovne procese - ne glede na to, katera IT rešitev se uporablja? Zato sta obseg in opredelitev poslovnih procesov, ki jih je treba izvesti, osrednji nalogi.
03

Zaključite z nepotrebnimi papirnatimi odpadki!

Bodimo iskreni: "Poslovnih načrtov" ali splošno razumljenih "ciljnih konceptov", ki imajo 400 strani in več, nihče ne bere. Zato so podobni gonilnikom tiskalnikov iz konca 80. let: "To, kar vidite, je tisto, kar dobite!"
04

Individualnost, vendar tudi standard

Vsako podjetje ima svoje značilnosti, stvari, ki ga ločijo od konkurence. S temi "USP-ji" se večinoma trguje v komercialnih procesih in tu uporaba "najboljših praks" nima veliko smisla za preoblikovanje. Precej drugače je s podpornimi funkcijami, kot so FI-CO. Tu zagotavljamo potrebno ravnovesje.
05

SAP Solution Manager - mnogi napačno razumejo!

V petnajstih letih obstoja se je vsebina SAP Solution Managerja tako razvila, da ni več bližnjic. Upravljanje procesov, sprememb in preizkusov, delovanje operacijskega sistema, spremljanje poslovnih procesov - verjamemo v učinkovitost tega orodja in ga uporabljamo skupaj s strankami.
06

Upravljanje sprememb je več kot usposabljanje končnih uporabnikov

Če obstaja tema, ki jo mnogi kupci žal obravnavajo preveč zanemarljivo, je to tako imenovano "upravljanje organizacijskih sprememb". Mi jo razumemo kot več kot le pripravo treninga tik pred izidom. In da številni projekti propadejo zaradi pomanjkanja upravljanja sprememb, ne bi smelo biti več skrivnost.
07

Od opazovalca do udeleženca

Kako zaposlene navdušimo nad novimi stvarmi? Tako, da jim damo vlogo pri preobrazbi. To se ujema z našim ključnim uporabniškim konceptom. Za številne zaposlene je bila SAP preobrazba že začetek novega poklicnega izziva.
08

Varen prihod v cilj

Naš "načrt preoblikovanja" zagotavlja doseganje ciljev transformacije.

Bi radi vedeli več o skupini RealCore?®

Potem se dogovorite z nami za termin! Veselimo se odgovorov na vprašanja o skupini RealCore! Naša tiskovna in marketinška ekipa ima vse ustrezne informacije o našem podjetju, ki so vedno pripravljene. Veselimo se vašega obiska!
Bi radi vedeli več? Registrirajte se spodaj in poslali vam bomo dodatne informacije:

Search